Нов

Пивотека Хала

България
  • Марка / Производител: Пивотека
  • Стил: Лагер
  • Цвят: Светла
  • Разфасовка: бутилка
  • Количество: 0.500 л.
  • IBU: 32.0 ibu
  • Алкохол: 4.0 %
  • PVThla01
untapped
3.17/5
ratebeer
0/100
3.30 лв.
за 1 брой
+
*Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки
над 60 лв.
научи повече

Описание

НОВА РЕЦЕПТА от 15.03.22 Изцяло замислена и произведена в България, в малка, независима пивоварна. Леко коригирахме рецептата, за да е по-пивка. Филтрирахме по-дълбоко, за да е искряща и бистра. Удължихме времето за лагеруване.
Постарахме се да направим качествена, пивка бира, в стил лагер, за всеки ден и всеки джоб.
Хала лагер е светло пиво, направено от 100% ечемичен малц, попил от силата на слънцето и летния дъжд, с трайна горчивина, която разпалва апетита. Произведена в България, бирата е нашият прочит на чешката пивоварна традиция.
"Свирепа и ненаситна повелителка на Долната земя, Халата е стихия, която носи ветрове и бури, вдига се като черен облак и пада като градушка. Тя покосява реколтата и отнася своята плячка, но е щедра и справедлива покровителка на всеки достоен герой"

Стил

Лагер

Най-популярният стил бира в света е обусловен от технологията за производство и способа на ферментация.

научи повече

Производител

Пивотека

ПИВОТЕКА е първият в България онлайн магазин, специализиран за бира (от ноември 2013 г.). Избираме добрата бира от страната и чужбина и я доставяме до врата.

научи повече

Ревюта от клиенти

До скоро беше може би една от трите най-добри бири в продажба в България и със сигурност най-добрата българска светла бира.
Известно време бирата я нямаше в магазина, от който я купувах. Скоро се появи отново, но за съжаление вкусът няма нищо общо.
Ще опитам пак. Дано причината да е дефектна партида, а не новата рецепта. Би било жалко една изключителна бира да се превърне в безлична и безвкусна ширпотреба.
Ако все пак това е новата рецепта, моля пуснете и старата в продажба. За нея оценката ми със сигурност беше 5 звезди.
Напиши ревю

UNTAPPD Feed