Кисел ейл

Като вкус – „кисел“ е лесно да бъде дефиниран, но много трудно – да бъде отнесен към категория бирен стил. Според нашите виждания, всяка бактерия, която участва в естествената ферментация на бирата, води до постигането на киселия стил – било то Lactobacillus, Acetobacter, Brettanomyces, или Рediococcus. Киселите бири обичат употребата на по-чистата Saccharomyces мая, за постигане на по-цялостен финал на бирата.

Nevel Bast
top Нов 3.7
0.375л. 5.6% Кисел ейл
9.87
за 1 брой
3.7
0.375л. 6.1% Кисел ейл
8.82
за 1 брой
Nevel Gloed
top Нов 3.8
0.375л. 5.8% Кисел ейл
10.84
за 1 брой
Nevel Gloed
top Нов 3.8
0.750л. 5.8% Кисел ейл
19.99
за 1 брой
Nevel Halm
top Нов 3.9
0.375л. 5.3% Кисел ейл
8.82
за 1 брой
top Нов 3.8
0.375л. 6.1% Кисел ейл
10.58
за 1 брой
Nevel Meander
top Нов 3.8
0.750л. 6.1% Кисел ейл
18.81
за 1 брой
Nevel Mijmer
top Нов 3.9
0.375л. 5.2% Кисел ейл
10.84
за 1 брой
Nevel Mijmer
top Нов 3.9
0.750л. 5.2% Кисел ейл
19.99
за 1 брой
Нов 3.5
0.330л. 5.9% Кисел ейл
5.01
за 1 брой
Nevel Minne 0.375
3.5
0.375л. 5.9% Кисел ейл
9.28
за 1 брой
Nevel Minne 0.750
3.5
0.750л. 5.9% Кисел ейл
12.35
за 1 брой
Nevel Rust
3.6
0.375л. 6.0% Кисел ейл
7.46
за 1 брой
Nevel Weide 0.330
3.4
0.330л. 4.0% Кисел ейл
4.88
за 1 брой
3.4
0.375л. 4.0% Кисел ейл
6.03
за 1 брой
Nevel Weide 0.750
3.4
0.750л. 4.0% Кисел ейл
10.84
за 1 брой