Нов сайт, нови бири

21.04.2020

Здравейте, приятели и фенове на бирата,

Добре дошли на чисто новата ни интернет страница! Признаваме си, че през последните години пренебрегвахме онлайн присъствието си за сметка на развитието на търговска мрежа. Все пак pivoteka.bg беше първият сайт за крафт бира в България. Започнахме работа през есента на 2013-та година. Сигурни сме, че някои от първите ни клиенти помнят, как водени повече от ентусизъм, отколкото от ясна идея какво правим, разнасяхме първите си бири в найлонови торбички smiley.

Ще ви разкрия още нещо, в онези първи дни, прекарвахме цялото си време в „рефрешване“ на онлайн магазина ни и чакане на първата поръчка. Оттогава изминаха повече от 7 години, а ние доставихме хиляди литри крафт пиво. Логично стигаме до днес, когато ви предлагаме да разгледате може би най-модерния сайт за крафт бира в страната.

Какво ново в pivoteka.bg?

Лесна и интуитивна ориентация в онлайн магазина. Бързо стигате до бирата по ваш вкус.

  • Откривате бирата по цвят, стил, производител или държава.
  • Основната информация за всяка бира виждате с един поглед.
  • Рейтингите се обновяват в реално време от Untappd.
  • Филтрирате по цена, стил, производител, IBU (единици горчивина) или алкохолен процент.

Откривате света на крафт бирата, докато разглеждате. Бирите подредихме в подстилове, а за всеки стил ще намерите кратко и подробно описание. Така например, ако не сте сигурни какво представлява индийски светъл лагер, лесно ще се ориентирате за историята и характеристиките на стила, само с един клик.

Въвеждаме политика на промоции и отстъпки за количества. Всеки месец ще имаме специален PIVOBOX с избрани бири на специални цени.

В секция новини ще откривате най-актуалната информация от бирения свят, а блогът ни ще е място за по-задълбочени статии с поглед в миналото и бъдещето на крафт бирата.

Всички тези функции са достъпни и в мобилната версия, така че да поръчаш бира вече е по-лесно от всякога.

Разработваме и програма за лоялни клиенти, която ще ви даде възможността да бъдете първите, които опитват всичко пристигнало в нашия склад, както и да се възползвате от конкурентни цени.

Всички тези нови функции и възможности нямаше да бъдат възможни без професионалната работа на интерактивна агенция ivuworks.com. Те ни консултираха и изработиха нашия сайт изключително бързо, а вие сами ще се убедите колко удобен за работа е той. Препоръчваме услугите им на всеки, който се нуждае от интернет магазин.

Стига приказки! Влизайте в сайта и наздраве!


С уважение,

Деян Христакиев

Управител на ПИВОТЕКА ООД

Share: