The Garden Brewery от Загреб e вече в София и ни предлага пъстра палитра от бирени изкушения

07.07.2020

Повече от развълнувани сме, че можем да ви представим селекция от най-пресните варки крафт бира на една от хърватските топ-пивоварни: The Garden Brewery.

Не само, че успяхме да се сдобием с широка гама от продуктите им, но и ще можем да научим всякакви подробности, новости и интересни факти за пивоварната, лично на 11 юли в White Stork Republic, където 10 от 20-те крана на бара ще наливат техни бири .

The Garden Brewery е многократно награждавана микро-пивоварна, основана през 2016 и базирана в Загреб, Хърватия.
Създадена първоначално да служи като проводник между крафт бирата и набиращата скорост музикална и фестивална сцена в Хърватия и адриатическото крайбрежие, не след дълго, благодарение на ентусиазма и вдъхновението на своите основатели, пивоварната стъпва на високо европейско ниво.

Главният пивовар Том О‘Хара от Ирландия споделя: „От летни, пивки и утоляващи жаждата бири, през плодови и кисели стилове до гамата ни експериментални бири, всички тях ние варим с въображение и страст към новаторство.
Дали разработваме нов стил бира, преброждаме хърватските местности или се наслаждаваме на морския бриз в „резиденцията“ ни в Тисно, по време на летния сезон, The Garden Brewery изживява всяка своя бира като един простичък начин да се свърже с понякога враждебния външен свят“

И да – те съумяват да превърнат страстта си към музика и бира в продукт, който носи наслада и разнообразие, и дори провокира сетивата на почитателите си.

The Garden не е просто пивоварна. Техният наливен бар, поместен в червена тухлена фабрика, в индустриален Загреб е харизматично и обичано място за питие след работа, хапване и нестихващи нощни партита, и предлага на посетителите си не само базовата серия бири, но и последните бирени разработки на пивоварната, и то директно от извора.

Нямаме търпение да пробваме тези, така апетитно описани върху етикетите стилове бира тази събота.

Присъединете се към нас за ексклузивното представяне от 13:00 до 22:00ч в White Stork Republic!

Към събитието>

От понеделник - 13 юли, в нашия онлайн магазин ще бъдат налични за доставка 12 от изключителните бири на The Garden Brewery, както от основното им портфолио, така и от експерименталните им серии.

Не ни изпускайте от око!


От ПИВОТЕКА 

Share:

Коментари

Все още няма. Бъди първи!

Напиши ревю