Свеж плодов кисел ейл. Благодарение на основа с добра доза пшеница и овес, ферментирала с кисела мая Philly, базовата бира е плътна и кремообразна. След това богато са добавени манго, гуава и маракуя.
Описание
Стил
Кисел ейл
Постигането на киселия стил бири се дължи на бактерия, която участва в естествената ферментация на бирата – било то Lactobacillus, Acetobacter, Brettanomyces, или Рediococcus.
научи повечеПроизводител
Oproer Brouwerij
Утрехт, Нидерландия, Микро пивоварна. Основана 2016. „Държим на добрата бира с балансирани вкусови характеристики. Обичаме хмела, обичаме и отлежалите в бъчви, а също и експерименталните стилове."
научи повечеРевюта от клиенти
Все още няма. Бъди първи!