Опушен имперски стаут с кленов сироп и какаови зърна. Сварена в сътрудничество с La Calavera, Испания.
Приготвена първо като тежък стаут и после реферментирала с тъмен кленов сироп, едва след това готовата бира отлежава много дни в бурета и определено време - върху какаови зърна.
С всички тези елементи в хармония, сега можете да преживеете това дълго международно пътуване във всяка глътка от тази декадентска течна закуска.
Описание
Стил
Имперски стаут
Имперският стаут е по-силната, по отношение на алкохол и плътност, версия на стаута. Смолисточерен на цвят, богат на малцови нотки и с сладък послевкус. Вложени са по-големи количества хмел или препечени малцове.
научи повечеПроизводител
Sibeeria
Sibeeria Brewery е чешка микропивоварна базирана в Прага., която съществува от 2014 г. В топ 10 на чешките пивоварни е и събира редица награди в различни конкурси.
научи повечеРевюта от клиенти
Все още няма. Бъди първи!
UNTAPPD Feed
