Нашето пътуване с (до) Noah

15.10.2024

Никога не е просто бира – това е почит към чистото приятелство, страст, отдаденост и двама пирати.

В Noah вярват, че всяка чаша от тяхната бира разказва история. Те пълнят чашата ти с тяхната история, а ти я изпразваш с твоята.
 
 
Не беше толкова отдавна, когато за първи път срещнахме Калин, сърцето и душата зад Noah, заедно със семейството и приятелите му. Оттогава сме пленени от душата и дълбочината – не само на върховните бири, които създават, но и на разтърсващите истории зад тях. 
Трудно е да се изразят с думи емоциите, които може да предизвика чаша Bere Noah или разговор с Калин - харизматичния разказвач и пивовар. Наистина трябва да го изпитате сами.

За тези, които са имали шанса да общуват с хората зад Bere Noah, това казва достатъчно. А за онези, които са любопитни - отпийте от бирата и четете между редовете. 

Това е повече от просто бира; това е пътуване, мемоари, неугасваща надежда, смисъл на съществуване и вяра в по-добро бъдеще.

Как бивша професионална футболна звезда като Калин започна да вари изключителни занаятчийски бири от световна класа, воден от философия на чиста любов и перфекционизъм?! Отговорът е прост. Това е най-доброто му любовно писмо до отдавна изгубен най-добър приятел. Но дали наистина си е отишъл той, завинаги?!

 

Пътуването ни, за да се срещнем с Калин, беше повече от просто посещение на пивоварна – беше приключение през сърцето на Трансилвания. Карахме през някои от най-емблематичните места в региона, всяко със собствена история и чар, които направиха дългия преход толкова обогатяващ, колкото и крайната ни дестинация. Когато стигнахме до Търгу-Муреш, сгушен от северната страна на величествените Карпати, почувствахме дълбока връзка не само със земята, но и с духа на Noah. А щом най-сетне пристигнахме в пивоварната на Bere Noah, се почувствахме като у дома си.

 


Особено сме развълнувани да донесем еликсирите на Bere Noah в България, отговаряйки на многото заявки, които получихме, откакто бяхме домакини на Калин и Bere Noah в неколкократните издания на PCIB. Тяхното присъствие там остави трайно впечатление и оттогава нямаме търпение да споделим невероятните им бири с вас.

Но имаме и още по-голяма новина: нова бира, нова колаборация - сътрудничество, което отдава почит на двама пухкави приятели, които може би са прекосили моста на дъгата, но винаги ще бъдат ценени – Ноа - Голден ретривър и Майло - Нова Скотия дък толинг ретривър, два щури ретривъри, които сега, заедно гонят топки в Рая.


Насладете се на бирите Bere Noah, които са налични в момента (и винаги с голямо търсене), заедно с изключителната колаборация с White Stork - Heaven Crashers NEIPA, с хмел Nectaron, Citra и Mosaic. Насладете се на страхотния вкус с добри приятели, в идеалния момент. В крайна сметка всичко опира до общността, която избираме.

И...останете на линия – предстои още.

от ПИВОТЕКА

Share:

Коментари

Все още няма. Бъди първи!

Напиши ревю