Доставка и плащане

Безплатна доставка

До офис на Спиди в София или страната при поръчки на стойност над 60 лв.

Обхват и цени

Доставяме в цялата страна до офис на Спиди и до адрес, чрез куриер. Цента за доставка се формира според теглото и населеното място. Системата ни автоматично смята цената след като въведете адрес и предпочитан метод за доставка. При получаване на промоция за безплатна доставка, ще получите съобщение на екрана и сумата ще бъде извадена автоматично.

Време за доставка
Стандартно време за доставка е  1 - 3 работни дни от получаването на заявката. Доставки до адрес се извършват между 9:30 и 18:30 часа. Възможни са отклонения от стандартно време през уикенди, официални празници и отдалечени населени места. Препоръчваме да поръчате възможно най-рано, спрямо желаната дата за доставка. За специфични изисквания относно доставката се свържете с нас или оставете коментар при поръчка.

Плащане
Може да платите с карта, по банка или в брой при доставка. Използваме най-сигурната система на Борика, за да гарантираме безопасно плащане с карта. Сметка: UNICREDIT IBAN: BG67UNCR70001524320690, ПИВОТЕКА ЕООД

Опаковка и рекламация
Получавате продуктите в сигурна и здрава опаковка, която е подходяща за подарък. Когато изпращаме чрез куриер, кашоните са обвити със защитно фолио, за да стигнат при вас чисти и без етикети.

В случай на счупване, ще възстановим сумата на засегнатия продукт, за целта уведомете куриера за нарушаване на  опаковката при получаване.

 

Таблица с цени

Актуализират се съгласно настоящата тарифа на куриерска компания Спиди.

тегло (кг)  до офис (лв.)  до адрес (лв.)

до 3            4.24                    7.44
до 6            5.89                   12.26
до 10          7.26                   13.93
до 20         13.30                  20.72
до 30         18.80                  30.24