За нас

Кои сме ние?

ПИВОТЕКА е първият в България онлайн магазин, специализиран  за бира (от ноември 2013 г.). Избираме добрата бира от страната и чужбина и я доставяме до дома, офиса или вашето заведение.

Дидо

Нашите ценности?

Приятелството и любовта към бирата са двете ценности около които се сформира ПИВОТЕКА.

Днес сме малък, но сплотен екип, решени да ви доставим прясна бира, бързо и на възможно най-добра цена.

Как започна всичко?

През септември 2013 г. двама приятели от студентството и бирени любители Дидо и Крис, с подкрепата на по-мъдрия Темелко, оформихме идеята за ПИОВТЕКА. През ноември същата година направихме първия внос на крафт бира от Германия и заедно с това стартирахме онлайн магазина pivoteka.bg.

Проведохме серия от събития за популяризиране на крафт бирата – дегустации, варене на живо, музикални партита и изложения.

През следващите няколко години започнахме да работим все повече с българските малки производители. Постепенно се появиха няколко пивоварни, а качеството на българските бири настигна световното. Интересът към добрата бира се разпространи и в добрите заведения в София и Пловдив, с повечето от които си партнираме и до днес. Постепенно разширихме екипа и складовата база, а мрежата от партньори нарасна стремглаво, за да стигнем до днес, когато сме водещи в доставката на бира за дома и бизнеса.

 

Нашите локации:

Вече може да ни посетите и във физическия ни магазин на ул. Любен Каравелов 53 (до полското посолство) в гр. София.

Ако сте от гр. Банско и района, или когато имате път към планинския курорт, може да разчитате на топло гостоприемство в Pivoteka Craft Beer Mountain Base (BANSKO).
Работи целогодишно и се помещава в уютно магазинче в сърцето на стария град - ул. Цар Симеон 59.

Пълната гама от продукти на представляваните от Пивотека пивоварни, включително и специални гостуващи бири в наливен вид ви очакват в двата ни магазина.