За нас

ПИВОТЕКА ООД е водещ доставчик на краф бира от малки пивоварни в страната и света. 

За търговци: Ежедневно зареждане на търговски обекти, по цени на едро, с всички наши продукти. Ако имате заведение или магазин потърсете ни за специални ценови предложения.

За дома или офиса: Нашето желание е да предложим крафт бира до дома или офиса, с възможно най-бърза доставка и на най-ниска цена.

Нашият екип

Деян Христакиев - управител
Дидо Тео Краси

 

 

 

 

 

 

 

Нашите услуги за фирми:

  • Зареждаме заведения, ресторанти и барове;
  • Зареждаме вашите фирмени партита с бира.
  • Организираме тиймбилдинг събития, където вашите служители се учат да дегустират различни стилове бира.
  • Организираме състезания в сляпа дегустация;
  • Предлагаме отстъпка на вашите служители, ако пазаруват през нашия сайт www.pivoteka.bg. Така обогатявате социалната програма към служителите си.

 

 

 

 

 

 

"Крафт" е занаят, за който не са нужни индустриални заводи, хиляди тонове суровини или разточителни рекламни кампании - напротив. Това което е нужно са просто две ръце и един човек, който истински обича това което прави.

Крафт бирите се отличават с богат и разнообразен букет от вкусове и аромати. Водата, малцът, хмелът и маята, са задължителни елементи, но комбинациите помежду им са безгранични.

Преди всичко друго, Крафт е и култура на отговорна и качествена консумация. Често Крафт бирата е идеална добавка в съчетание с различни ястия и хапки. Комбинацията от двете разкрива нови вкусове и разгръща пълния им потенциал.

Съгласно Закона за електронната търговия фирмата, която предоставя стоките и услугите на онлайн магазин Пивотека е: ПИВОТЕКА ООД, гр.София, жк. Сухата река 95А, регистрирана по закон за ДДС.