Да подкрепим българските крафт пивоварни

28.03.2020

Българските малки производители и търговци имат нужда от вашата подкрепа. След обявяването на извънредно положение и затварянето на барове и ресторанти във връзка с пандемията от Covid-19, всички по веригата са пряко или косвено засегнати. Българските малки производители на бира срещат трудности в пласираните на произведените количества. Това води до липсва на средства и застрашава бъдещите планове.

Като основен доставчик на българска крафт бира, ние от ПИВОТЕКА също сме засегнати като загубихме голяма част от клиентите си барове и ресторанти. Сега обаче имаме възможност да доставяме директно до вас, като така успяваме да съхраним, поне малка част от веригата на разпространение бира. Правим всичко възможно да подкрепим нашите партньори пивоварни от една страна, а от друга се опитваме да създадем бърза и удобна услуга по доставка за крайните клиенти. В тази връзка ускорихме развитието на интернет магазина ни, за да се ориентирате по-лесно в него и да предложим все повече стоки от повече марки.

Знаем, че за голяма част от вас също не е лесно и по един или друг начин тази ситуация се отразява на вас и вашите семейства. Все пак заедно с вас, любителите на бира, всички ние се справяме, макар и трудно със ситуацията.

Благодарим, за подкрепата!