Черпим за рожден ден! Пазарувайте с 8% отстъпка с промо код: PIVOTEKADAY8

17.11.2021

Беше в онези времена, когато казвахме само „бира“. Нямаше ги още вълшебните думички айпией, пейл ейл, драйхоп, империал, да не говорим за допълненията   ванила, коко, дабъл, сауър... странните чуждици стаут, портър, амбър..и тн. В магазините всяка немска, белгийска или чешка бира минаваше за лукс с едва ли не корекомска стойност. Двулитровките вече се бяха установили на мода, а кенчетата още бяха екзотика. В барове и ресторанти изборът беше между едно и също пиво с три различни етикета, а столичното бок го чакахме като бананите през соц-а.


Така беше преди 8 години, когато създадохме Пивотека. Като много модерни истории и тази започна в един гараж, с две сърца, четири ръце и нула опит. Имахме обаче най-важното - вяра и желание за промяна. Купихме си малко бусче и поръчахме огромен ТИР с бира… В късния следобед на 22-ри ноември 2013 г., пулсиращи от вълнение, започнахме да пълним хладилниците на легендарния клуб „Суингин Хол“, като алхимици, с магичните думички „айпией“, пейл ейл“, „драйхоп“… (на снимката долу) Беше вълшебна вечер, клубът се напълни, а бутилките се изпразниха. Продължихме да правим събития в София и страната, с които да показваме, че зад кратката дума „бира“ се крие цял океан от вкусове, аромати, текстури, цветове. Спечелихме съмищленици. Създадохме първия в България специализиран онлайн магазин за бира, като го развиваме до днес.


За тези 8 години поработихме здраво, но всичките ни усилия нямаше да имат никакъв смисъл без вас, хората, които повярвахте в заклинанието на онези думички,  клиенти  и партньори, споделящи страстта към пенливата напитка. Благодарим ви от сърце, вие сте истинските герои на бирената революция в България и докато ви има вас, ще ни има и нас.


Имаме рожден ден и искаме да почерпим!  До 28-ми ноември пазарувайте с 8% отстъпка от онлайн магазина, като използвате промо код: PIVOTEKADAY8 .

За да получите отстъпката напишете PIVOTEKADAY8 в полето "код за отстъпка" и натиснете "приложи" (виж снимката долу). В горния десен ъгъл ще получите потвърждение за начисляванрто на поръчката в зелено поле.

* отстъпка не се начилява за продукти или пакети, които вече имат намалена цена.

 

Share:

Коментари

Все още няма. Бъди първи!

Напиши ревю