Планинските резиденции на Пивотека

19.12.2021
Когато планината призове своите хора, Пивотека също откликва.
 
С вълнението покрай старта на първия от две години насам зимен сезон такъв, какъвто го познавахме преди, се роди и идеята да мигрираме към планинските склонове, заедно с почитателите на крафт пивото. Самите ние обичаме зимните спортове и съвсем лигично беше да намерим заслон в ски курортите на България.
Както не веднъж сме споменавали, за любителите на крафт бирата всеки сезон носи своя чар. Затова подбрахме подходящите бири, които да съпътстват ваканцията ви в планината и ги настанихме във витрините на Пивотека шоурум в три от най-посещаваните планински дестинации.
 
Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Bulgaria
 
Първи дадоха начало на сезона и апрески бара на Пивотека партньорите ни от Феста Уинтър Палас 5*, които ни предоставиха уютната си тераса, с барбекю и сепарета в близост до пистата в Боровец. По тяхна инициатива, с голям ентусиазъм и сплотени усилия изградихме място с изключителна селекция от наливна и бутилирана крафт бира, музика, светлини и приятна атмосфера, което да приюти изморените скиори.
Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Borovets, Bulgaria Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Borovets, Bulgaria Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Borovets, Bulgaria, White Stork Beer, Meltum Beer
Пивотека Mountain Base в Пампорово се случва за втори сезон. Благодарение на стопаните от ски гардероба Студенец, които няма как да подминете, може да се насладите на бира в подходящи и любими стилове директно на трасето на пистата.
 
Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Pamporovo, BulgariaPivoteka Craft Beer Mountain Base, Pamporovo, Bulgaria, White Stork Beer
 
В Банско се готви нещо съвсем различно като концепция, а според нас и изключително необходимо да присъства дори целогодишно в най-натоварения ски курорт в страната. За развитието на този проект ще ви информираме съвсем скоро.
Pivoteka Craft Beer Mountain Base,Bulgaria
 
Развълнувани сме и нямаме търпение да ви посрещнем в някоя от  планинските бази на Пивотека до края на до края на сезон 21/22.
Пожелаваме ви приключения, страхотни изживявания без инциденти по пистите!
 
Следете новините на страницата ни във Фейсбук, Инстаграм, чекнете се в Untappd и Google, Google пратете ни снимки и мнения. Нека крафт бирената култура да заеме достойно полагащото й се място в предпочитанията на българите и гостите на страната.
 
от екип ПИВОТЕКА
 
Share:

Коментари

Все още няма. Бъди първи!

Напиши ревю