Магазин за крафт бира "Пивотека"

Първият ни магазин за крафт бира в гр. София, ул. Любен Каравелов 53 отвори врати на 17 август 2022г.
Разполагаме с 8 крана за наливна бира (с винаги нови и дори ексклузивни за страната предложения), наливни пенливи вина от Италия, и предлагаме разнообразие от българска и вносна крафт бира в бутилки и кенове за вкъщи.

Pivoteka Craft Beer shop, SofiaPivoteka Craft Beer shop, Sofia

С няколко думи - всичко, което може да намерите в онлайн магазина ни, че и повече. Можете да консумирате на място в просторния ни шоурум или да поседнете на масите ни отвън, под сенките на липите през топлите месеци.

Pivoteka craft beer shop, Sofia, terrace
Работим всеки ден от 12 до 22 ч, имаме страхотен млад и добре обучен екип, който ще ви посрещне сърдечно и ще ви обясни всичко за нашите пивоварни и техните продукти.
Може да се съберете с приятели на повод или без повод, да поиграете настолни игри или да се усамотите с някоя книга от пътуващата ни библиотека в удобните кресла. А защо и да не отметнете някоя работна задача с бира в ръка?!
Нашите асистент-продавачи ще се погрижат да се чувставте комфортно, ще ви предложат ядки, филтрирана вода или ще ви запечатат кенове с наливна крафт бира за дома.
Елате да научите повече за света на крафт пивото, да се освежите и да разведрите мислите си!

Pivoteka Craft Beer shop, Sofia, taps  Pivoteka Craft Beer shop, Sofia, terrace

Не пропускайте да посетите и другата ни локация - Pivoteka Craft Beer Mountain Base - в самото сърце на една от любимите дестинации на местни и гостите на страната ни - Банско!

Pivoteka Craft Beer Mountain Base BANSKO  Pivoteka Craft Beer Mountain Base BANSKO
Поръчайте си свежа наливна крафт бира, поговорете с домакините и техните развеселени гости, или си отнесете бутилирана бира за вкъщи.
Всичко, което е достъпно през pivoteka.bg е налично и в магазина на ул. Цар Симеон 59, гр. Банско.

Pivoteka Craft Beer Mountain Base, Bansko, terrace

Наздраве и до скоро!

екип ПИВОТЕКА