The Garden Brewery стана на 5 и покани България на рожден ден

18.10.2021

За отбелязването на своя пети рожден ден, пивоварнта се подготвя от месеци. Хърватите предприеха поредица от творчески пътувания в Европа и извън стария континент, от които се родиха 5 нови различни по вкус и стил бири, които те свариха съвместно с някои от най-обичаните и известни крафт пивоварни от целия свят, за да отпразнуват създаването на пивоварната преди 5 години.

Бирите вече са подготвени да се настанят на крановете за тържеството на пивоварната в 47 от най-добрите крафт бирени барове, в общо 21 европейски държави (включително тяхния собствен в Загреб, разбира се). Интернационалното парти ще се състои под формата на тап-тейк овър с всички 5 специални бири, с томболи за награди и сувенири от рожденика. Присъединете се по-рано, има само по 1 кег от вид.

В нашата страна, за домакин на събитието беше избран White Stork Republic at Koncept Space, където на 23 и 24 октомври, на 5 от 20-те крана в бара ще бъдат инсталирани колаборациите на The Garden Brewery и техните съмишленици, в лицето на:

  Basqueland (Испания)

  New England IPA

  Spectrum Showcase 6.8%

 

 

  One Drop (Австралия)

  Pink Guava Triple IPA 10%

 

 

 

  BPBW (Унгария)

  Imperial Raspberry,

  Coffee&Cacao

  Sour 7.5%

 

  Stillwater (САЩ)

 Peach,Nectarine,Camomille

 Bière de Garde 5.5%

 

 

  Lervig (Норвегия)

  Double Imperial

  Chocolate Cheesecake

  Stout 12%

 

 

Следващата седмица в онлайн магазин Пивотека ще пуснем всичките 5 бири, в супер ограничени количества кенчета. Последвайте ни за повече подробности кога ще бъдат налични.

Пожелаваме знаменито рожденно турне и дълголетие на The Garden Brewery!

от ПИВОТЕКА

Share:

Коментари

Все още няма. Бъди първи!

Напиши ревю