–11%

Български малки пивоварни

България
untapped
0.00/5
ratebeer
0/100
54.50 лв.
61.27 лв.
за 1 брой
+
*Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки
над 60 лв.
научи повече

Описание

Открийте малките пивоварни на България с нашия специален кашон!.

Избрахме 12 бири от българските независими пивоварни. За подарък или за дегустация вкъщи. Безплатна доставка до офис на Спиди в цялта страна.

Общо дванадесет бири. Пакетът включва само бири от българските марки:

Мелтум - Ловеч, Metalhead - Бургас, Трима и двама - Сливен, Бял Щърк - София,  Диво Пиво - София, Гларус -Варна, Beer Bastersds - Бургас, Jegerhoff - Пловдив, Дунав - Русе, Пивоварна Кърпачево, Braura -  Ловеч.

*В случай, че някоя от предвидените в пакета бири е с изчерпана наличност, тя ще бъде заменена от друга бира в същия стил. При образуването на пазарната цена е сметната и доставка до офис на Спиди. Снимката е с илюстративна цел.

 

Стил

Селекция бири

Избрахме за вас този пакет от бири, за да ви спестим време и пари. За подарък, изненада или седмично зареждане на хладилника вкъщи.

научи повече

Производител

Пивотека

ПИВОТЕКА е първият в България онлайн магазин, специализиран за бира (от ноември 2013 г.). Избираме добрата бира от страната и чужбина и я доставяме до врата.

научи повече

Ревюта от клиенти

Искам да Ви направя комплимент за страхотното отношение към клиента и професионалната и приятелска комуникация:) радвам се че има такива бизнеси в България!

Успехи и поздрави,
Теодора
Днес демонстрирахте страхотно лично отношение към клиента(в случая към мен). Благодаря ,за което,така се прави
Доволен съм ! Добре подбрана колекция !
Бял щърк,Хопс и Баси Кефа са ми любими
децата ми подариха кашонче от селектираните бири , нещо разкошно изненадата беше голяма , наистина добър подарък
Бях чувал, че има такива малки пивоварни, но не бях опитвал толкова различни български бири наведнъж. Изненадах се приятно и ще поръчам и други такива. Благодаря и за бързата доставка!
Напиши ревю

UNTAPPD Feed