Български малки пивоварни

България
49.90 лв.
56.36 лв.
за 1 брой
+
*Безплатна доставка в София на поръчки
над 25 лв.
научи повече

Описание

Открийте малките пивоварни на България с нашия специален кашон!

Избрахме разнообразие от вкусове и пъстрота от забавни етикети. За подарък на приятел или за дегустация вкъщи, българските малки пивоварни очакват да ги откриете. Безплатна доставка до адрес в София или до офис на спиди в цялта страна.

Общо тринайсет бири. Средна цена за бира с включена доставка е 3,83 лв. Общо 5,14 литра. Пакетът включва по един брой един от следните бири*:

Blek Pine Epimeno 0,330 мл, Пивотека Хала 0.500 мл,  Трима и Двама Чисто и Просто 0,500 мл,  Диво Пивo 0,500 мл,

Jagerhof Weiss 0,330 мл, Cohones Family Jewels 0,330 мл, Мелтум Г-н Хопс NEIPA 0,500 мл,  Дунав крафт Малката Виена ale 0,330мл, Гларус Holly Night Spicy Milk Stout 0.500 мл, Бял Щърк Kinky Afro 0,330 мл, Beer Bastards Баси Кефа кен 0,330 мл,  Metalhead LickItUp 0.330 мл, Бял Щърк Supersonic 0.330 мл.

*В случай, че някоя от включените в пакета бири е с изчерпана наличност, тя ще бъде заменена от друга бира на същата пивоварна. При ообразуването на пазарната цена е сметната и доставка до офис на Спиди.

Стил

Селекция бири

Избрахме за вас този пакет от бири, за да ви спестим време и пари. За подарък, изненада или седмично зареждане на хладилника вкъщи.

научи повече

Производител

Пивотека

Бяхме сред първите, които доставят бира от малки пивоварни от България, Европа и САЩ. Участвахме в развитието на крафт културата и консумацията на качественото пиво.

научи повече

Ревюта от клиенти

децата ми подариха кашонче от селектираните бири , нещо разкошно изненадата беше голяма , наистина добър подарък
Бях чувал, че има такива малки пивоварни, но не бях опитвал толкова различни български бири наведнъж. Изненадах се приятно и ще поръчам и други такива. Благодаря и за бързата доставка!
Напиши ревю

UNTAPPD Feed